Coffee Or Tea ?

Coffee or Tea ?

Koffie van het gereputeerde maison Renardy uit Brussel

 

We hebben verschillende soorten koffie , telkens zowel in gemalen als in ongemalen versie.

 

Costa Rica Tarrazu :

Deze koffie is afkomstig uit de meest gerenommeerde regio van het land. Deze internationale erkenning is te danken aan zijn indrukwekkende aromatische zuurheid. Deze koffie heeft zijn plaats tussen de allerbeste koffies.

Peru Villa Rica

Deze prachtige, unieke highland koffie kenmerkt zich door een mooi, bloemrijk, niet fruitig, maar iets kruidig aroma.

Cuba Turquino

Cuba's beste koffie. Als gevolg van de beperkte beschikbaarheid is deze koffie niet altijd op voorraad. Onvergelijkbaar evenwichtig, met een vol aroma en de duurzame smaak. Hij wordt geteeld in de onderste regionen, daarom is hij in zuurgraad lager dan andere Caribische koffie. Het boeket en het aroma doen denken aan de smaak van de beroemde Cubaanse sigaren.

Tanzania Kilimanjaro

Het gebied van de Kilimanjaro, in de noordelijke regio van het land, waar deze heerlijk aromatische bonen rijpen, biedt de beste klimatologische omstandigheden voor deze uitstekende pittige, zoete en fruitige zeldzaamheid. Een waar genot! Koffie met een fijne , sterke smaak.

Ethiopie Sidamo

Deze koffie is werelds beste mokka, uit de bakermat van koffie. Het biedt een indrukwekkende verscheidenheid in smaak. Zijn met name kruidig, sterke aroma wordt ondersteund door een zware chocolade volheid en een licht bloemrijke toets.

India Monsooned Malabar

Deze kwaliteitskoffie is afkomstig uit de zuidelijke punt van India, met zeer weinig zuren. Tijdens de speciale verwerkingsmethode, worden de bonen blootgesteld aan de moesson gedurende 8 tot 10 weken, waardoor ze uniek en gemakkelijker verteerbaar zijn.

 

Colombiaanse Cafeinevrije koffie

Of hebt U liever BIO- thee?

 

Het Chinese OR TEA gamma bestaat enkel uit organische producten. Premium thee bladeren, geen kleur, geur of smaakstoffen. Puur natuur dus.

 

( https://www.or-tea.be )

 

 

 

 

Ark Van Bornem Boomstraat 82 2880 Bornem info@ark-van-bornem.be